Гороховий суп в мультиварці – 5 рецептів

Покроковий рецепт. Готуємо гороховий суп з копченими реберцями

Візьмемо наступні інгредієнти:

  • подрібнений горох – 300-350 р.;
  • моркву і цибулю – по 1 шт.;
  • картопля – 3 шт.;
  • копчені реберця, свинина – 500 р. (можна трохи менше, тоді суп вийде менш жирний);
  • сіль і перець за смаком;
  • вода – приблизно 2 літри.
  • Як і в попередньому рецепті, обов’язково замочуємо горох. У цьому випадку страва буде готова в два рази швидше, крім того, не доведеться витрачати зайву електроенергію.
  • Обсмажуємо подрібнені моркву і цибулю. Зробити це можна в мультиварці, виставивши режим «смаження», або класичним способом – на сковороді.
  • Беремо копчені реберця, промиваємо їх і розрізаємо на невеликі частини – так буде зручніше їсти. Реберця варто трохи обсмажити разом з овочами, тоді смак страви буде більш пікантним.
  • Моєму і дрібно нарізаємо картоплю.
  • Інгредієнти готувалися на сковороді – саме час перекласти їх у каструлю і додати туди картоплю, горох, приправу, заливши все це двома літрами води.
  • Натискаємо індикатор «Суп», виставляємо час приготування – 40 хвилин.
  • Щоб смак супу був ще цікавіше, добре буде подати до нього часникові грінки. Для цього достатньо чорний хліб підсушити на сковороді без масла, а коли він трохи підсохне, намазати тертим часником і підсушувати ще хвилин п’ять.
Дивіться також:  Суп розсольник – 9 класичних рецептів з перловкою
Прокрутка до верху