Гороховий суп в мультиварці – 5 рецептів

Оригінальний спосіб приготування з фрикадельками

Вам знадобиться:

  • м’ясний фарш (це може бути м’ясо яловичини, свинини, птиця) – 400 р.;
  • цибулю, моркву – по 1 штуці;
  • подрібнений горох – 300 р.;
  • картопля – 400 р.;
  • сіль, лавровий лист – за смаком;
  • вода – приблизно 2 л.;
  • масло для обсмажування.
  • Горох готуємо тим же способом, що вказаний в рецептах вище.
  • Чистимо овочі. Цибулю і моркву ріжемо дрібно, картоплю – трохи крупніше.
  • Виставляємо на індикаторі режим «смаження» і час приготування – 20 хвилин. У чашу відправляємо цибулю і моркву, обсмажуємо 5 хвилин.
  • За цей час ліпимо фрикадельки і обсмажуємо їх разом з морквою і цибулею ще 15 хвилин.
  • Виливаємо в чашу підготовлену заздалегідь гарячу воду, додаємо картоплю і горох, виставляємо режим «суп» і готуємо 1 годину.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп з індички – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху