Оригінальний спосіб приготування з фрикадельками
Вам знадобиться:
- м’ясний фарш (це може бути м’ясо яловичини, свинини, птиця) – 400 р.;
- цибулю, моркву – по 1 штуці;
- подрібнений горох – 300 р.;
- картопля – 400 р.;
- сіль, лавровий лист – за смаком;
- вода – приблизно 2 л.;
- масло для обсмажування.
- Горох готуємо тим же способом, що вказаний в рецептах вище.
- Чистимо овочі. Цибулю і моркву ріжемо дрібно, картоплю – трохи крупніше.
- Виставляємо на індикаторі режим «смаження» і час приготування – 20 хвилин. У чашу відправляємо цибулю і моркву, обсмажуємо 5 хвилин.
- За цей час ліпимо фрикадельки і обсмажуємо їх разом з морквою і цибулею ще 15 хвилин.
- Виливаємо в чашу підготовлену заздалегідь гарячу воду, додаємо картоплю і горох, виставляємо режим «суп» і готуємо 1 годину.
Приємного апетиту!