Гороховий суп з копченими реберцями – 5 рецептів

Гороховий суп з копченими реберцями та беконом

Бекон розкриє смакові якості горохового супу з ребрами.

Продукти:

  • вода 2 л;
  • горох 0,3 кг;
  • копчені реберця 0,6 кг;
  • бекон 100 г;
  • картопля 4-5 шт;
  • моркву, цибулю і помідор 1 шт;
  • спеції приготувати ті, які подобаються найбільше.

Приготування:

  • Заливаємо горох водою і настоюють ніч.
  • Копченості нарізаємо і кладемо в воду. Починаємо варити до тих пір, поки м’ясо не почне відставати від кісток.
  • Бульйон проціджуємо, а м’ясо відкладаємо поки остигати.
  • У відціджений бульйон кладемо горох і варимо 20 хвилин.
  • Додаємо туди нарізану картоплю. Варити ще 20 хв.
  • Готуємо зажарку: цибулю, моркву подрібнюємо і кладемо в сковороду на розпечене масло. Смажимо 4 хвилини. Додаємо бекон. Потім на дрібному вогні тушкуємо ще 8 хвилин. В цю ж засмажку додаємо нарізаний помідор, очищений від шкірки.
  • Вміст сковороди викладаємо в бульйон і варимо ще хвилин 10.
  • Після вимикаємо суп, викладаємо в нього м’ясо з ребер, посипаємо зеленню і даємо настоятися. Через 15 хвилин після приготування можна подавати до столу.
Дивіться також:  Покроковий рецепт фаршированої качки
Прокрутка до верху