Як зварити такий суп з додавання ковбасок?
Ковбаски додадуть ще більше копчений аромат супу з реберцями.
Що нам знадобиться?
- 3 л води;
- копчені реберця 0,4 кг;
- горох колотий 1 ст;
- ковбаски 0,3 кг;
- картопля 3-4 шт;
- цибуля і морква 1 шт;
- олія для смаження;
- томатна паста 1 ст. л.
Рецепт.
- Реберця промити і поставити варити в каструлі.
- Для навару проварити хвилин 40, а потім вийняти і відкласти їх.
- Картопля очистити і нарізати соломкою (варіант нарізки можна змінити на улюблений вами).
- Якщо горох колотий і жовтий, то замочувати його не потрібно. Для впевненості хвилин на 5 залити окропом.
- Після кинути картоплю і горох в бульйон. Нехай вариться 15 хвилин.
- В цей час готуємо заправку. Цибулю і моркву засмажуємо на розпеченому маслі. Додаємо в цю сковороду нарізану копчену ковбаску. Додаємо томат. Протушкувати під кришкою ще 5 хвилин. Таким чином, копчена ковбаска віддасть свій аромат всій заправці. Плюс до цього, з неї выжарится сало.
- М’ясо від реберець відокремити і кинути в бульйон. Туди ж влити заправку для супу і варимо ще 5 хвилин. В кінці додати всі спеції. Багато люблять в кінці додати пару зубчиків часнику, а після недовго настояти.
Все готово!