Гороховий суп з копченими реберцями – 5 рецептів

Рецепт приготування в мультиварці

В мультиварці суп виходить не менш наваристим і не поступається тому, який приготований на плиті.

Список продуктів:

  • 300 г гороху;
  • 300г копчених свинячих ребер;
  • 2 шт цибулі;
  • 2 шт морквини;
  • 5 шт картоплин;
  • 2 л води;
  • 1 ст. л. олії;
  • спеції.

Покрокова інструкція:

  • Налаштовуємо мультиварку на режим «Суп». Готуватися буде 2 години.
  • Перед початком приготування заливаємо горох окропом на 1 годину.
  • Овочі нарізати кубиками, моркву натерти.
  • У чашу вливаємо олію і викладаємо туди овочі. Ставимо режим «Смаження» і залишаємо на 15 хвилин. Періодично помішуємо. Після викладаємо з мультиварки в окрему тарілку.
  • Реберця промити і розділити.
  • У каструлю кладемо горох, ребра і заливаємо водою. Ставимо на режим «Суп», таймер на 2 години.
  • Тим часом займаємося картоплею. Чистимо, ріжемо.
  • Через 1,5 години відкриваємо каструлю і додаємо картоплю з заправкою. Солимо і знову закриваємо.
  • Після того, як закінчиться час на таймері, мультиварку можна відкрити не відразу, а дати трохи настоятися нашому супу. Після з мультиварки суп вилити в зручну ємність для зберігання. Відмінно підійде супниця, яка виготовлена із кераміки.

Їсти з грінками.

Дивіться також:  Рецепти кремів для бісквіта з фото
Прокрутка до верху