Рецепт приготування в мультиварці
В мультиварці суп виходить не менш наваристим і не поступається тому, який приготований на плиті.
Список продуктів:
- 300 г гороху;
- 300г копчених свинячих ребер;
- 2 шт цибулі;
- 2 шт морквини;
- 5 шт картоплин;
- 2 л води;
- 1 ст. л. олії;
- спеції.
Покрокова інструкція:
- Налаштовуємо мультиварку на режим «Суп». Готуватися буде 2 години.
- Перед початком приготування заливаємо горох окропом на 1 годину.
- Овочі нарізати кубиками, моркву натерти.
- У чашу вливаємо олію і викладаємо туди овочі. Ставимо режим «Смаження» і залишаємо на 15 хвилин. Періодично помішуємо. Після викладаємо з мультиварки в окрему тарілку.
- Реберця промити і розділити.
- У каструлю кладемо горох, ребра і заливаємо водою. Ставимо на режим «Суп», таймер на 2 години.
- Тим часом займаємося картоплею. Чистимо, ріжемо.
- Через 1,5 години відкриваємо каструлю і додаємо картоплю з заправкою. Солимо і знову закриваємо.
- Після того, як закінчиться час на таймері, мультиварку можна відкрити не відразу, а дати трохи настоятися нашому супу. Після з мультиварки суп вилити в зручну ємність для зберігання. Відмінно підійде супниця, яка виготовлена із кераміки.
Їсти з грінками.