Гороховий суп з копченими реберцями – 5 рецептів

Як приготувати грінки до гороховому супу?

Прийнято їсти цей наваристий суп з хрусткими сухариками або гріночками. Але, як виявилося, не всі знають, як краще їх приготувати. Так як копчений суп і сушені сухарики нерозлучні, наведений нижче рецепт приготування грінок до супу.

Візьмемо

  • Хліб білий кілька скибочок;
  • Олія для смаження;
  • Часник.

Як готувати?

Хліб нарізати кубиками або соломкою. На розпечену сковороду з олією викласти наш хліб і смажити на великому вогні, постійно помішуючи. Перед закінченням смаження додати сухарики пропущений через прес часник. Як підрум’яниться – відразу дістати і можна подавати до нашого наваристого супу.

Копчений аромат супу і часниковий смак сухариків: що ще потрібно для смачного обіду?

Дивіться також:  Вегетаріанський борщ – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху