Як приготувати грінки до гороховому супу?
Прийнято їсти цей наваристий суп з хрусткими сухариками або гріночками. Але, як виявилося, не всі знають, як краще їх приготувати. Так як копчений суп і сушені сухарики нерозлучні, наведений нижче рецепт приготування грінок до супу.
Візьмемо
- Хліб білий кілька скибочок;
- Олія для смаження;
- Часник.
Як готувати?
Хліб нарізати кубиками або соломкою. На розпечену сковороду з олією викласти наш хліб і смажити на великому вогні, постійно помішуючи. Перед закінченням смаження додати сухарики пропущений через прес часник. Як підрум’яниться – відразу дістати і можна подавати до нашого наваристого супу.
Копчений аромат супу і часниковий смак сухариків: що ще потрібно для смачного обіду?