Гранатовий соус – з чим їдять? 6 рецептів страв з гранатовим соусом

Як смачно приготувати свинину

Необхідні продукти:

• шматок свинячої м’якоті;
• будь-які спеції за смаком;
• три ложки гранатового соусу.

Процес приготування:

1. Свинину промийте, дайте їй висохнути і наріжте на невеликі порційні шматки, але не більш ніж в півтора сантиметра завтовшки.
2. Присипте їх обраними спеціями (наприклад, сіллю і перцем), залити гранатовим соусом, розподіліть його рівномірно і залиште м’ясо приблизно на 60 хвилин, щоб воно стало м’якішим.
3. Викладіть підготовлене м’ясо на прогріту сковороду на середньому вогні обсмажуйте його з двох сторін, доки не з’явиться рум’яна кірочка.

Дивіться також:  Страви зі свинини — 42 рецепта приготування м’яса
Прокрутка до верху