Рецепт гречаної каші в мультиварці з м’ясом
Такий варіант частування – це вже повноцінний обід, який включає в себе і м’яке ніжне м’ясо, і ситний ароматний гарнір. Овочі зроблять страву ще більш оригінальним. З компонентів береться: 530 г свинини, морквина, 1,5 ст. гречаної крупи, кілька зубків часнику, півсклянки густого томатного соку, 2 білих цибулини. Нижче опублікований докладний рецепт гречаної каші в мультиварці з м’ясом.
- У пристрої відразу виставляється програма «Смаження». У ємність наливається велика кількість неароматного масла, на якому спочатку обсмажується подрібнену цибулю, а потім він готується ще пару хвилин разом з морквою. Загальний час приготування овочів складає 7 хвилин.
- Далі в чашу відправляються великі шматки м’ясо. Разом компоненти смажаться ще 12 хвилин.
- У ємність вливається половина склянки гарячої води. М’ясо з овочами гаситься залишився.
- Залишилося додати до компонентів сіль, подрібнений часник, томатний сік, а також заздалегідь промиту гречку.
- Каша буде готуватися у відповідному режимі ще 55 хвилин.
Для тих, хто не любить шматочки часнику в страві, можна використовувати цілі зубчики, втиснувши їх у поверхню страви приблизно за 10 хвилин до його готовності. Перед подачею страви до столу часник викидається. Він уже встигне віддати каші свій аромат.