Гречаний суп з куркою – 7 рецептів приготування

З вершками

Вершковий суп виходить ніжним і густим, порадує своїми смаковими якостями всю сім’ю.


Інгредієнти:

  • гречка – 70 г;
  • курка – 470 г;
  • олія рослинна;
  • вода – 2,3 літра;
  • перець;
  • цибуля ріпчаста – 1 головка;
  • сіль;
  • морква – 1 шт.;
  • селера – 2 стебла;
  • вершки – 220 мл;
  • печериці – 220 р.

Приготування:

  • Влити в ємність воду.
  • Курку промити.
  • Закинути в рідину.
  • Проварити годину.
  • Очистити моркву і головку цибулі. Нашаткувати.
  • Нарізати стебла селери.
  • Помістити цибулю, селеру і моркву в сковорідку. Влити олію. Засмажити.
  • Промити і нарізати грибочки. Підсмажити.
  • Крупу промити. Помістити в суху сковорідку. Прожарити.
  • Готове м’ясо дістати. Охолодити. Порізати. Закинути назад в бульйон.
  • Помістити засмажку з грибів і цибулі. Підсолити. Посипати перцем.
  • Засипати гречку.
  • Проварюють півгодини.
  • Влити вершки. Перемішати. Проварити чверть години.
Дивіться також:  Вівсяна каша на молоці – 10 смачних рецептів приготування молочної вівсяної каші
Прокрутка до верху