З вершками
Вершковий суп виходить ніжним і густим, порадує своїми смаковими якостями всю сім’ю.
Інгредієнти:
- гречка – 70 г;
- курка – 470 г;
- олія рослинна;
- вода – 2,3 літра;
- перець;
- цибуля ріпчаста – 1 головка;
- сіль;
- морква – 1 шт.;
- селера – 2 стебла;
- вершки – 220 мл;
- печериці – 220 р.
Приготування:
- Влити в ємність воду.
- Курку промити.
- Закинути в рідину.
- Проварити годину.
- Очистити моркву і головку цибулі. Нашаткувати.
- Нарізати стебла селери.
- Помістити цибулю, селеру і моркву в сковорідку. Влити олію. Засмажити.
- Промити і нарізати грибочки. Підсмажити.
- Крупу промити. Помістити в суху сковорідку. Прожарити.
- Готове м’ясо дістати. Охолодити. Порізати. Закинути назад в бульйон.
- Помістити засмажку з грибів і цибулі. Підсолити. Посипати перцем.
- Засипати гречку.
- Проварюють півгодини.
- Влити вершки. Перемішати. Проварити чверть години.