Гречаний суп з куркою – 7 рецептів приготування

З додаванням грибів

Всі знають про користь супу в раціоні харчування. Якщо набридли звичні для вас юшки, спробуйте приготувати гречаний суп з куркою. Завдяки додаванню грибів, страва стане набагато пахучіше.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт.;
  • гриби – 170 г;
  • сметана – 3 ст. ложки;
  • гречка – третину склянки;
  • лавр – 2 аркуша;
  • картопля – 2 шт.;
  • цибуля – 1 цибулина;
  • перець чорний – 7 горошин;
  • сіль.

Приготування:

  • Очистити бульби картоплі. Порізати. Для приготування знадобляться кубики.
  • Гриби порізати.
  • М’ясо нарізати. Знадобляться кубики.
  • Очищений цибулю нашаткувати. Підійдуть підлозі кільця.
  • Влити воду в каструльку. Підсолити. Закип’ятити.
  • Помістити м’ясо.
  • Через чверть години – картоплю.
  • Засипати крупу, попередньо промиту.
  • Помістити в сковороду цибулю і гриби. Прожарити.
  • Відправити в каструлю.
  • Варити поки продукти не будуть готові.
  • Влити сметану. Вкинути лаврушку.
  • Засипати горошини перцю. Закип’ятити.
  • Зняти з плити. Настояти чверть години під закритою кришкою.
Дивіться також:  Смачний рисовий суп з куркою – рецепт з фото
Прокрутка до верху