З додаванням грибів
Всі знають про користь супу в раціоні харчування. Якщо набридли звичні для вас юшки, спробуйте приготувати гречаний суп з куркою. Завдяки додаванню грибів, страва стане набагато пахучіше.
Інгредієнти:
- куряче філе – 1 шт.;
- гриби – 170 г;
- сметана – 3 ст. ложки;
- гречка – третину склянки;
- лавр – 2 аркуша;
- картопля – 2 шт.;
- цибуля – 1 цибулина;
- перець чорний – 7 горошин;
- сіль.
Приготування:
- Очистити бульби картоплі. Порізати. Для приготування знадобляться кубики.
- Гриби порізати.
- М’ясо нарізати. Знадобляться кубики.
- Очищений цибулю нашаткувати. Підійдуть підлозі кільця.
- Влити воду в каструльку. Підсолити. Закип’ятити.
- Помістити м’ясо.
- Через чверть години – картоплю.
- Засипати крупу, попередньо промиту.
- Помістити в сковороду цибулю і гриби. Прожарити.
- Відправити в каструлю.
- Варити поки продукти не будуть готові.
- Влити сметану. Вкинути лаврушку.
- Засипати горошини перцю. Закип’ятити.
- Зняти з плити. Настояти чверть години під закритою кришкою.