З плавленим сиром
Приготуйте суп з гречкою, зробіть смак за допомогою плавленого сиру. Юшка вийде ароматною і дуже ситною.
Інгредієнти:
- сіль – пів чайної ложки;
- сир – 120 г плавленого;
- олія оливкова – 1 ст. ложка;
- морква – 1 шт.;
- зелень – 50 г;
- картопля – 7 шт.;
- крупа гречана – 6 ст. ложок;
- курка – 230 г;
- перець солодкий – 0,5 шт.;
- вода – 2300 мл.
Приготування:
- Курку промити.
- Помістити у воду.
- Проварити.
- Очистити картоплю. Промити. Нарізати. Для приготування потрібні кубики.
- Покласти в бульйон.
- Очищену моркву натерти. Використовувати крупну тертку.
- Перець нашаткувати.
- Помістити перець з цибулею в сковорідку. Обсмажити.
- Закинути в супчик.
- В піалу покласти порізаний сир. Влити пару ложок бульйону. Взяти вилку. Розім’яти.
- Помістити промиту крупу в бульйон. Проварити пів години.
- Покласти сир. Перемішати.
- Нашаткувати зелень.
- Посипати готову юшку.