Гречаний суп з куркою – 7 рецептів приготування

З плавленим сиром

Приготуйте суп з гречкою, зробіть смак за допомогою плавленого сиру. Юшка вийде ароматною і дуже ситною.

Інгредієнти:

  • сіль – пів чайної ложки;
  • сир – 120 г плавленого;
  • олія оливкова – 1 ст. ложка;
  • морква – 1 шт.;
  • зелень – 50 г;
  • картопля – 7 шт.;
  • крупа гречана – 6 ст. ложок;
  • курка – 230 г;
  • перець солодкий – 0,5 шт.;
  • вода – 2300 мл.

Приготування:

  • Курку промити.
  • Помістити у воду.
  • Проварити.
  • Очистити картоплю. Промити. Нарізати. Для приготування потрібні кубики.
  • Покласти в бульйон.
  • Очищену моркву натерти. Використовувати крупну тертку.
  • Перець нашаткувати.
  • Помістити перець з цибулею в сковорідку. Обсмажити.
  • Закинути в супчик.
  • В піалу покласти порізаний сир. Влити пару ложок бульйону. Взяти вилку. Розім’яти.
  • Помістити промиту крупу в бульйон. Проварити пів години.
  • Покласти сир. Перемішати.
  • Нашаткувати зелень.
  • Посипати готову юшку.
Дивіться також:  Суп з галушками – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху