Гречаний суп з куркою – 7 рецептів приготування

З прянощами

Виходить смачне поживне блюдо.

Інгредієнти:

  • лаврушка – 1 аркуш;
  • курка – 470 г;
  • перець чорний мелений;
  • морквина – 110 г;
  • кріп – 20 г;
  • селера – 250 г;
  • сіль – 1,5 ч. ложечки;
  • цибуля – 1 шт.;
  • гвоздика – 2 шт.;
  • локшина – 50 г;
  • імбир – 2 см;
  • вода – 1700 мл

Приготування:

  • Курку промити. Нарізати на шматки.
  • Селера почистити. Промити. Порізати. Знадобиться соломка.
  • Очистити моркву. Промити. Нарізати соломкою.
  • Очищену цибулю нашаткувати.
  • Очистити імбир. Порізати.
  • У воду помістити м’ясо.
  • Закинути овочі та прянощі. Підсолити.
  • Проварюють півгодини.
  • Помістити локшину. Проварити чверть години.
  • Зелень промити. Нашаткувати.
  • Закинути в суп.
Дивіться також:  Фарширований картопля в духовці з фото
Прокрутка до верху