З прянощами
Виходить смачне поживне блюдо.
Інгредієнти:
- лаврушка – 1 аркуш;
- курка – 470 г;
- перець чорний мелений;
- морквина – 110 г;
- кріп – 20 г;
- селера – 250 г;
- сіль – 1,5 ч. ложечки;
- цибуля – 1 шт.;
- гвоздика – 2 шт.;
- локшина – 50 г;
- імбир – 2 см;
- вода – 1700 мл
Приготування:
- Курку промити. Нарізати на шматки.
- Селера почистити. Промити. Порізати. Знадобиться соломка.
- Очистити моркву. Промити. Нарізати соломкою.
- Очищену цибулю нашаткувати.
- Очистити імбир. Порізати.
- У воду помістити м’ясо.
- Закинути овочі та прянощі. Підсолити.
- Проварюють півгодини.
- Помістити локшину. Проварити чверть години.
- Зелень промити. Нашаткувати.
- Закинути в суп.