Рецепт в мультиварці
Легкий супчик, який швидко готується в мультиварці.
Для приготування необхідно розраховувати співвідношення крупи і води. У процесі приготування гречка збільшується в об’ємі в три рази.
Інгредієнти:
- грудка куряча – 320 г;
- перець;
- цибуля – 1 головка;
- картопля – 4 шт.;
- сіль;
- гречка – 110 г;
- лавр – 2 аркуша;
- масло вершкове – 45 г;
- петрушка – 20 г;
- морква – 1 шт.
Приготування.
- Помити гречку.
- Помістити в піалу.
- Влити воду. Відставити.
- Картоплю почистити. Нарізати кубиками.
- Очистити цибулину. Нашаткувати. Підійдуть квадратики.
- Встановити режим «смаження». Вибрати продукти «овочі».
- Виставити час. Знадобиться 10 хвилин.
- Масло вершкове розтопити в чаші.
- З гречки злити воду. Підсмажити в олії. Знадобиться пару хвилин.
- Коли придбає золотавий відтінок, покласти моркву, нарізану соломкою. Просмажити три хвилини.
- Закинути цибулю. Готувати до сигналу таймера.
- Виставити режим «суп».
- Вибрати час – півгодини.
- Помістити в чашу картоплю.
- Закинути м’ясо, яке нарізали шматочками.
- Влити воду. Запустити процес приготування.
- Підсолити. Посипати перцем. Закинути лаврушку.
- Зелень нашаткувати.
- Коли юшка налита в тарілки, посипати петрушкою.