Гречаний суп з куркою – 7 рецептів приготування

Рецепт в мультиварці

Легкий супчик, який швидко готується в мультиварці.

Для приготування необхідно розраховувати співвідношення крупи і води. У процесі приготування гречка збільшується в об’ємі в три рази.

Інгредієнти:

  • грудка куряча – 320 г;
  • перець;
  • цибуля – 1 головка;
  • картопля – 4 шт.;
  • сіль;
  • гречка – 110 г;
  • лавр – 2 аркуша;
  • масло вершкове – 45 г;
  • петрушка – 20 г;
  • морква – 1 шт.

Приготування.

  • Помити гречку.
  • Помістити в піалу.
  • Влити воду. Відставити.
  • Картоплю почистити. Нарізати кубиками.
  • Очистити цибулину. Нашаткувати. Підійдуть квадратики.
  • Встановити режим «смаження». Вибрати продукти «овочі».
  • Виставити час. Знадобиться 10 хвилин.
  • Масло вершкове розтопити в чаші.
  • З гречки злити воду. Підсмажити в олії. Знадобиться пару хвилин.
  • Коли придбає золотавий відтінок, покласти моркву, нарізану соломкою. Просмажити три хвилини.
  • Закинути цибулю. Готувати до сигналу таймера.
  • Виставити режим «суп».
  • Вибрати час – півгодини.
  • Помістити в чашу картоплю.
  • Закинути м’ясо, яке нарізали шматочками.
  • Влити воду. Запустити процес приготування.
  • Підсолити. Посипати перцем. Закинути лаврушку.
  • Зелень нашаткувати.
  • Коли юшка налита в тарілки, посипати петрушкою.
Дивіться також:  Рецепт торта на Новий Рік 2016 з фото
Прокрутка до верху