Як приготувати гречку з фаршем і грибами?
Гречка з фаршем і грибами – царський частування, особливо якщо для приготування використовувати білі гриби. Але печериці та гливи цілком підійдуть, а також можна замінити їх опеньками.
Підготуємо такі компоненти:
- 500 г фаршу з свинини;
- 500 г грибів;
- велику головку цибулі;
- ст. гречаної крупи;
- неароматное масло;
- сіль, перець.
Гриби дрібно ріжемо на кубики. Фарш обсмажимо з цибулею і грибами на сковорідці. Додамо промиту гречану крупу. Заллємо водою і дамо їй закипіти. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо, поки крупа не стане розсипчастим. Перемішуємо гречку і кладемо вершкове масло. Їмо кашу з білим хлібом, маринованими огірками або помідорами у власному соку.