Гречка з фаршем – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і мультиварці

Як приготувати гречку з фаршем і грибами?

Гречка з фаршем і грибами – царський частування, особливо якщо для приготування використовувати білі гриби. Але печериці та гливи цілком підійдуть, а також можна замінити їх опеньками.

Підготуємо такі компоненти:

  • 500 г фаршу з свинини;
  • 500 г грибів;
  • велику головку цибулі;
  • ст. гречаної крупи;
  • неароматное масло;
  • сіль, перець.

Гриби дрібно ріжемо на кубики. Фарш обсмажимо з цибулею і грибами на сковорідці. Додамо промиту гречану крупу. Заллємо водою і дамо їй закипіти. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо, поки крупа не стане розсипчастим. Перемішуємо гречку і кладемо вершкове масло. Їмо кашу з білим хлібом, маринованими огірками або помідорами у власному соку.

Дивіться також:  Тісто для хачапурі – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху