Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування

Доповнюємо рецепт грибами

Гречка з тушонкою і грибами – дуже ситна страва, хоча і готується досить просто. Ідеальний варіант для сімейного вечері.

Необхідні продукти:

  • цибулина і морквина;
  • банку тушонки;
  • стакан гречаної крупи і дві склянки води;
  • 250 грам грибів;
  • приправи за своїм бажанням.

Процес приготування:

  • Гречку змішуємо з водою в каструлі. Ставимо варитися на середній вогонь.
  • В цей час на сковороду викладаємо спочатку подрібнену цибулю, злегка обсмажуємо його. Потім терту моркву, чекаємо до розм’якшення.
  • Викладаємо до овочів тушонку, розминаємо її, деякий час обсмажуємо все разом і додаємо нарізані гриби. Доводимо інгредієнти до готовності.
  • Перемішуємо вміст сковороди з вже відвареною гречкою.
Дивіться також:  Тарталетки з начинкою — 14 рецептів до святкового столу
Прокрутка до верху