Доповнюємо рецепт грибами
Гречка з тушонкою і грибами – дуже ситна страва, хоча і готується досить просто. Ідеальний варіант для сімейного вечері.
Необхідні продукти:
- цибулина і морквина;
- банку тушонки;
- стакан гречаної крупи і дві склянки води;
- 250 грам грибів;
- приправи за своїм бажанням.
Процес приготування:
- Гречку змішуємо з водою в каструлі. Ставимо варитися на середній вогонь.
- В цей час на сковороду викладаємо спочатку подрібнену цибулю, злегка обсмажуємо його. Потім терту моркву, чекаємо до розм’якшення.
- Викладаємо до овочів тушонку, розминаємо її, деякий час обсмажуємо все разом і додаємо нарізані гриби. Доводимо інгредієнти до готовності.
- Перемішуємо вміст сковороди з вже відвареною гречкою.