Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування

На швидку руку в сковороді

Швидкий рецепт приготування, коли зовсім немає часу.

Необхідні продукти:

  • близько 200 грам гречки і в два рази більше води;
  • одна морквина і цибулина;
  • тушонка – приблизно 400 грам;
  • спеції за своїм бажанням.

Процес приготування:

  • Добре нагрійте сковороду, на неї викладіть трохи жиру взятого з тушонки.
  • Додайте туди нарізану на квадрати цибулю, потримайте пару хвилин, а потім всипте і натерту моркву. Смажте близько 5 хвилин.
  • Розімніть тушонку і викладіть її до овочів, готуйте приблизно 7 хвилин.
  • Після цього йде черга гречки, її заливаємо водою, прикриваємо сковороду кришкою, робимо середній вогонь і доводимо до м’якості протягом 25 хвилин.
Дивіться також:  Свинина в сметані – 5 рецептів, як приготувати на сковороді в духовці і в мультиварці
Прокрутка до верху