На швидку руку в сковороді
Швидкий рецепт приготування, коли зовсім немає часу.
Необхідні продукти:
- близько 200 грам гречки і в два рази більше води;
- одна морквина і цибулина;
- тушонка – приблизно 400 грам;
- спеції за своїм бажанням.
Процес приготування:
- Добре нагрійте сковороду, на неї викладіть трохи жиру взятого з тушонки.
- Додайте туди нарізану на квадрати цибулю, потримайте пару хвилин, а потім всипте і натерту моркву. Смажте близько 5 хвилин.
- Розімніть тушонку і викладіть її до овочів, готуйте приблизно 7 хвилин.
- Після цього йде черга гречки, її заливаємо водою, прикриваємо сковороду кришкою, робимо середній вогонь і доводимо до м’якості протягом 25 хвилин.