Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування

В горщику в духовці

Смачною і ароматною виходить крупа з м’ясом, приготована в горщиках.

Необхідні продукти:

  • приблизно 200 грам гречки;
  • банку тушонки – близько 400 грам;
  • цибулина і моркву;
  • приправи за смаком.

Процес приготування:

  • Спочатку подрібнюємо овочі, обсмажуємо їх на сковороді.
  • Коли вони стануть м’якими, додаємо до них тушонку, чекаємо, доки вона розігріється.
  • Те, що вийшло, змішуємо з сирої гречкою і цією масою заповнюємо горщики. Додаємо воду, так щоб вона на 2 сантиметри покривала вміст, і ставимо готуватися в попередньо нагріту до 160 градусів духовку на 35 хвилин.
Дивіться також:  Бутерброди з сьомгою – 6 рецептів, як зробити смачні бутерброди на святковий стіл
Прокрутка до верху