Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування

Традиційний спосіб готування по-купецькому

Цей рецепт практично не відрізняється від інших і також не займає багато часу.

Необхідні продукти:

  • спеції на свій смак;
  • цибулина;
  • ложка томатної пасти;
  • стакан гречаної крупи;
  • банку тушонки – близько 350 грам.

Процес приготування:

  • Подрібнюємо овочі і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді, додавши туди томатну пасту.
  • Потім викладаємо тушонку і тримаємо на вогні ще близько 5 хвилин.
  • Залишилося тільки всипати попередньо промиту крупу, залити водою і готувати близько 25 хвилин під кришкою, встановивши низький рівень нагріву.
Дивіться також:  Хамон – що це таке, як приготувати хамон в домашніх умовах
Прокрутка до верху