Гриби по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо з деревних грибів

Ще одна дуже проста у виконанні гостра закуска готується з:

  • 1 білого деревного гриба;
  • 30 мл кунжутного масла;
  • 15 мл соєвого соусу;
  • такої ж кількості яблучного оцту;
  • 5 г меду;
  • коріандру, кмину, чорного перцю, гірчиці і солі.

При підготовці:

  • Гриб очищається, промивається і нарізають невеликими шматочками, зручними для їжі.
  • В одній піалі змішуються всі рідкі інгредієнти, в іншій – сухі спеції.
  • Вміст 2 ємностей об’єднується, після чого грибочки заливаються заправкою і подсаливаются.
Дивіться також:  Фарширований батон – 7 простих і смачних рецептів з різними начинками