З соєвого спаржею
Завдяки великому асортименту пропонованих продуктів у супермаркетах немає необхідності платити за готову страву високу вартість, можна приготувати корейську закуску самостійно.
Досить придбати:
- 250 г сухого соєвого спаржі;
- стільки ж печериць;
- морквину;
- 1 заправку для фунчозы;
- ½ Головки часнику;
- 50 мл майонезу;
- трохи солі, перцю.
При втіленні рецепта в життя:
- Спаржа ламається шматочками завдовжки 10 см і заливається водою.
- У підсоленій воді відварюються поділені на частини гриби.
- Морква натирається і залишається присипаній сіллю 10 хвилин.
- Через 3 години спаржа промивається і ріжеться брусками.
- В одній посуді змішуються гриби, спаржа, заправка, морква, майонез і часникова кашка