Гриби по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З соєвого спаржею

Завдяки великому асортименту пропонованих продуктів у супермаркетах немає необхідності платити за готову страву високу вартість, можна приготувати корейську закуску самостійно.

Досить придбати:

  • 250 г сухого соєвого спаржі;
  • стільки ж печериць;
  • морквину;
  • 1 заправку для фунчозы;
  • ½ Головки часнику;
  • 50 мл майонезу;
  • трохи солі, перцю.

При втіленні рецепта в життя:

  • Спаржа ламається шматочками завдовжки 10 см і заливається водою.
  • У підсоленій воді відварюються поділені на частини гриби.
  • Морква натирається і залишається присипаній сіллю 10 хвилин.
  • Через 3 години спаржа промивається і ріжеться брусками.
  • В одній посуді змішуються гриби, спаржа, заправка, морква, майонез і часникова кашка
Дивіться також:  Гуакамоле – класичний рецепт і 7 варіантів приготування