Рецепт з сиром
Гриби під апетитною скоринкою з сиру – кулінарний шедевр, який по гідності оцінять любителі грибних ласощів. Для приготування треба придбати:
- ½ Кг грибів;
- 2 цибулини;
- головку часнику;
- 100 г сметани;
- шматочок сиру;
- пучок зелені;
- сіль і спеції.
Етапи створення страви:
- Цибулю нарізати півкільцями або кільцями, які пассеруются до готовності на розігрітій олії.
- Гриби очищаються і подрібнюються пластинками, які обсмажуються до появи рум’янцю окремо від цибулі.
- Грибні шматочки заливаються сметаною, солятся і приправляють, після чого тушкують до консистенції густого сметанного соусу.
- Далі в сковороду відправляються подрібнена зелень і часникова кашка, отримана в ступці або за допомогою чеснокодавилки.
- Через 3 хвилини обсмажування, вміст сковороди викладається у вогнетривку форму, в якій розрівнюється і притрушивается сирної стружкою.
- Блюдо відправляється в гарячу духовку (180 °C) на 15 хвилин.