Як подарувати з цибулею
Проста у виконанні, але дуже ніжне страву, для якого знадобиться:
- 300 г печериць;
- в 2 рази меншу кількість цибулі;
- 100 г сметани;
- сіль і спеції;
- соняшникова олія.
Щоб приготувати гриби зі сметаною і цибулею:
- Одна велика або дві невеликі цибулини очищаються і нарізати тонкими півкільцями.
- Промиті і очищені гриби нарізати пластинками (якщо поділити капелюшки лише на кілька шматочків, то грибний аромат і смак буде більш яскравими).
- На сковороді розігрівається масло, яке відправляються цибульні полуколечки.
- Далі в овочеву масу викладаються подрібнені гриби, після чого страва гаситься близько ¼ години.
- По закінченні вказаного часу ніжні гриби з цибульним доповненням заливаються сметанним соусом.
- Через 5 хвилин, сковорода з стравою знімається з плити.
- Коли гриби злегка охолонуть, вони подаються до столу в якості закуски або доповнення до улюбленого гарніру.