Із заморожених грибів
Такий соус готується просто, а виходить зовсім не гірше, ніж зі свіжого продукту.
Необхідні інгредієнти:
- одна цибулина;
- ложечка вершкового масла;
- приправи за смаком;
- 300 грам заморожених печериць.
Процес приготування:
- Цибулю шаткуємо на маленькі шматочки і засмажуємо на гарячій сковороді до рум’яності.
- Сюди ж додаємо гриби, які непотрібно заздалегідь розморожувати. Прикриваємо кришкою і тушкуємо близько трьох хвилин.
- Потім відкриваємо, збільшуємо вогонь і готуємо ще 5 хвилин так, щоб майже вся рідина випарувалася, а колір грибів став більш темним.
- Вимикаємо плиту, додаємо вершкове масло і за допомогою блендера робимо з маси пюре.
Якщо соус вийшов дуже густим, то можна влити трохи води і знову скористатися блендером.