Грибний соус з печериць — 7 рецептів з вершками, сметаною

Вершковий грибний соус з печериць для спагетті

Спагетті з грибним соусом — це одне з найкращих поєднань. Блюдо виходить ніжним і дуже смачним.

Необхідні продукти:

  • одна цибулина;
  • баночка вершків;
  • 300 грам шампіньйонів;
  • приправи і зелень за бажанням.

Процес приготування:

  • Цибулю нарізаємо на невеликі кубики і доводимо до рум’яного кольору на гарячій сковороді.
  • Викладаємо до нього попередньо нарізані печериці, обсмажуємо все разом близько 10 хвилин так, щоб випарувалася вся рідина.
  • Приправляємо овочі обраними спеціями за смаком і вливаємо вершки. Чекаємо, поки вміст закипить, і знімаємо з плити.
  • Цим соусом поливаємо спагетті.

Зверху, за бажанням, можна додати свіжу зелень.

Дивіться також:  Солянка з квашеної капусти — 8 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху