Вершковий грибний соус з печериць для спагетті
Спагетті з грибним соусом — це одне з найкращих поєднань. Блюдо виходить ніжним і дуже смачним.
Необхідні продукти:
- одна цибулина;
- баночка вершків;
- 300 грам шампіньйонів;
- приправи і зелень за бажанням.
Процес приготування:
- Цибулю нарізаємо на невеликі кубики і доводимо до рум’яного кольору на гарячій сковороді.
- Викладаємо до нього попередньо нарізані печериці, обсмажуємо все разом близько 10 хвилин так, щоб випарувалася вся рідина.
- Приправляємо овочі обраними спеціями за смаком і вливаємо вершки. Чекаємо, поки вміст закипить, і знімаємо з плити.
- Цим соусом поливаємо спагетті.
Зверху, за бажанням, можна додати свіжу зелень.