Готуємо суп з сушених грибів
Запасливі господині заготовляють восени лісові дари. І як же смачно дістати жменю сушених грибів і зварити запашну юшку.
Інгредієнти:
- морква – 1 шт.;
- гриби – 55 г сухі;
- перець;
- картопля – 370 г;
- сіль;
- цибуля – 1 шт.;
- олія рослинна;
- борошно – 2 ст. ложки.
Інгредієнти:
- Знадобиться гаряча вода, в яку необхідно помістити лісові дари.
- Відставити, вони повинні набрякнути.
- Нарізати. Воду не зливати. Вона ще стане в нагоді.
- Нашаткувати цибулю.
- Моркву подрібнити на крупній тертці.
- Помістити в сковороду.
- Влити олію.
- Обсмажити.
- Присипати борошном. Перемішати.
- Подрібнити картоплю.
- Закинути у воду, яка залишилася після замочування.
- Додати гриби.
- Підсолити.
- Присипати перцем.
- Накрити кришкою.
- Проварити.