Грибний суп – 12 смачних рецептів приготування

Готуємо суп з сушених грибів

Запасливі господині заготовляють восени лісові дари. І як же смачно дістати жменю сушених грибів і зварити запашну юшку.

Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;
  • гриби – 55 г сухі;
  • перець;
  • картопля – 370 г;
  • сіль;
  • цибуля – 1 шт.;
  • олія рослинна;
  • борошно – 2 ст. ложки.

Інгредієнти:

  • Знадобиться гаряча вода, в яку необхідно помістити лісові дари.
  • Відставити, вони повинні набрякнути.
  • Нарізати. Воду не зливати. Вона ще стане в нагоді.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Моркву подрібнити на крупній тертці.
  • Помістити в сковороду.
  • Влити олію.
  • Обсмажити.
  • Присипати борошном. Перемішати.
  • Подрібнити картоплю.
  • Закинути у воду, яка залишилася після замочування.
  • Додати гриби.
  • Підсолити.
  • Присипати перцем.
  • Накрити кришкою.
  • Проварити.
Дивіться також:  Рецепт краснодарського соусу