З плавленими сирками
Грибний суп з плавленими сирками – ніжне і легке перше блюдо, яке за годину після приготування стає ще більш ароматним і апетитним.
Для виконання рецепта необхідні:
- цибулина;
- 1 шт. болгарського перцю;
- 4 картопляні бульби;
- стопка рослинного масла;
- 1 л води;
- 1 плавлений сирок;
- сіль і спеції.
Етапи створення першого страви з плавленим сиром:
- З лука готуються невеликі кубики, з грибів – платівки, з перцю – скибочки.
- На сковороді з олією пассеруется цибулю з грибами до випаровування рідини.
- Картоплю нарізають брусочками, які заливаються кип’ятком, що дозволяє їм зваритися швидше.
- Коли картопляні шматочки практично дійдуть до готовності, в суп відправляються зажарка, перець.
- Через 2 хвилини в каструлю викладається тертий сир при постійному помішуванні, яке не дасть йому опуститься на дно і пригоріти.
- Перше страву солиться, приправляється і настоюється на вимкненій плиті 30 – 60 хвилин.