Грибний суп з глив – 7 смачних рецептів приготування

З плавленими сирками

Грибний суп з плавленими сирками – ніжне і легке перше блюдо, яке за годину після приготування стає ще більш ароматним і апетитним.

Для виконання рецепта необхідні:

  • цибулина;
  • 1 шт. болгарського перцю;
  • 4 картопляні бульби;
  • стопка рослинного масла;
  • 1 л води;
  • 1 плавлений сирок;
  • сіль і спеції.

Етапи створення першого страви з плавленим сиром:

  • З лука готуються невеликі кубики, з грибів – платівки, з перцю – скибочки.
  • На сковороді з олією пассеруется цибулю з грибами до випаровування рідини.
  • Картоплю нарізають брусочками, які заливаються кип’ятком, що дозволяє їм зваритися швидше.
  • Коли картопляні шматочки практично дійдуть до готовності, в суп відправляються зажарка, перець.
  • Через 2 хвилини в каструлю викладається тертий сир при постійному помішуванні, яке не дасть йому опуститься на дно і пригоріти.
  • Перше страву солиться, приправляється і настоюється на вимкненій плиті 30 – 60 хвилин.
Дивіться також:  Борщ в мультиварці – Рецепт з фото
Прокрутка до верху