В мультиварці
Завдяки невисокій ціні поживних і смачних грибів суп з глив виходить досить бюджетним. А використання мультиварки допомагає подарувати страви незрівнянні смак і аромат.
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.;
- гриби – 200 г;
- картопля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- вершки – 600 мл;
- вода – 800 мл;
- борошно – 20 г;
- оливкова олія – 20 мл;
- сіль, спеції і зелень.
Черговість дій:
- Цибуля подрібнюється, а морква натирається на тертці.
- З картоплі готуються кубики.
- Подрібнені овочі обсмажують на оливковій олії 20 хвилин у програмі «Випічка».
- Гриби промиваються, подрібнюються, а потім обсмажуються близько 5 хвилин з іншими пасерованими овочами.
- У чашу вливається тепла вода.
- Після закипання додаються вершки, сіль і спеції.
- Мультиварка переводиться в режим «Суп» з таймером в 25 хвилин.
- За 5 хвилин до звукового сигналу в блюдо відправляються борошно і рубана зелень.