Грибний суп з глив – 7 смачних рецептів приготування

В мультиварці

Завдяки невисокій ціні поживних і смачних грибів суп з глив виходить досить бюджетним. А використання мультиварки допомагає подарувати страви незрівнянні смак і аромат.

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт.;
  • гриби – 200 г;
  • картопля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • вершки – 600 мл;
  • вода – 800 мл;
  • борошно – 20 г;
  • оливкова олія – 20 мл;
  • сіль, спеції і зелень.

Черговість дій:

  • Цибуля подрібнюється, а морква натирається на тертці.
  • З картоплі готуються кубики.
  • Подрібнені овочі обсмажують на оливковій олії 20 хвилин у програмі «Випічка».
  • Гриби промиваються, подрібнюються, а потім обсмажуються близько 5 хвилин з іншими пасерованими овочами.
  • У чашу вливається тепла вода.
  • Після закипання додаються вершки, сіль і спеції.
  • Мультиварка переводиться в режим «Суп» з таймером в 25 хвилин.
  • За 5 хвилин до звукового сигналу в блюдо відправляються борошно і рубана зелень.
Дивіться також:  Рибний суп – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху