Дієтичний рецепт з куркою
Суп з вешенками – чудове блюдо, яке зробить раціон людей, які дотримуються правильного харчування, різноманітніше і яскравіше.
Для приготування потрібно взяти:
- 400 г курячої грудинки;
- 30 мл соєвого соусу;
- 10 г імбиру;
- 1 лимон;
- 2 зубчики часнику;
- цибулину;
- 200 г грибів;
- 1 л води;
- 1 шт. болгарського перцю;
- сіль і спеції.
Щоб зварити грибний суп:
- Часникові зубки і корінь імбиру подрібнюються.
- З перцю готується соломка.
- Біле м’ясо птиці та гливи нарізаються шматочками.
- Цибуля подрібнюється за бажанням.
- У каструлі з товстим дном обсмажуються часник і імбир, після чого до них додаються цибуля, куряче філе.
- Блюдо гаситься 7 хвилин, а потім до засмажки відправляються соус і болгарський перець.
- У каструлю вливається вода.
- Суп солиться, приправляється і вариться на повільному вогні до готовності.
- У готове блюдо вичавлюється сік лимона.