Грибний суп з глив – 7 смачних рецептів приготування

Дієтичний рецепт з куркою

Суп з вешенками – чудове блюдо, яке зробить раціон людей, які дотримуються правильного харчування, різноманітніше і яскравіше.

Для приготування потрібно взяти:

  • 400 г курячої грудинки;
  • 30 мл соєвого соусу;
  • 10 г імбиру;
  • 1 лимон;
  • 2 зубчики часнику;
  • цибулину;
  • 200 г грибів;
  • 1 л води;
  • 1 шт. болгарського перцю;
  • сіль і спеції.

Щоб зварити грибний суп:

  • Часникові зубки і корінь імбиру подрібнюються.
  • З перцю готується соломка.
  • Біле м’ясо птиці та гливи нарізаються шматочками.
  • Цибуля подрібнюється за бажанням.
  • У каструлі з товстим дном обсмажуються часник і імбир, після чого до них додаються цибуля, куряче філе.
  • Блюдо гаситься 7 хвилин, а потім до засмажки відправляються соус і болгарський перець.
  • У каструлю вливається вода.
  • Суп солиться, приправляється і вариться на повільному вогні до готовності.
  • У готове блюдо вичавлюється сік лимона.
Дивіться також:  Торт наполеон з заварним кремом, рецепт з фото
Прокрутка до верху