Суп з глив та цвітної капусти
Оригінальне поєднання поживних складових дозволяє приготувати апетитний суп з:
- 150 г глив;
- вдвічі більшої кількості капусти;
- цибулини;
- 1 шт. болгарського перцю;
- морквини;
- 100 г зеленого горошку;
- помідори;
- соняшникової олії;
- солі, спецій;
- 100 г булгуру.
В процесі:
- Булгур промивається, заливається 30 мл соняшникової олії і 200 мл окропу, а потім недовго настоюється.
- Промиті гриби нарізати довільними шматочками, а з перцю готується соломка.
- Цибуля ділиться навпіл, морква натирається, а очищений помідор ріжеться кубиками.
- Капуста розбирається на суцвіття.
- У каструлю відправляються цибулю і гриби, які заливаються водою таким чином, щоб вона їх покрила на 2 див.
- Через 20 мнуть кипіння суп солиться і приправляється.
- Цибулю виймають з бульйону.
- У ємність викладаються капуста, перець і морква.
- Ще через 5 хвилин суп доповнюється горошком, помідорами і булгуром.
- Суп вариться до готовності близько 10 – 15 хвилин.
Любителям легкої їжі і різноманітного раціону обов’язково припадуть до смаку оригінальні рецепти приготування грибного супу, заворожливого ароматом і апетитним виглядом.