Грибний суп з глив – 7 смачних рецептів приготування

Суп з глив та цвітної капусти

Оригінальне поєднання поживних складових дозволяє приготувати апетитний суп з:

  • 150 г глив;
  • вдвічі більшої кількості капусти;
  • цибулини;
  • 1 шт. болгарського перцю;
  • морквини;
  • 100 г зеленого горошку;
  • помідори;
  • соняшникової олії;
  • солі, спецій;
  • 100 г булгуру.

В процесі:

  • Булгур промивається, заливається 30 мл соняшникової олії і 200 мл окропу, а потім недовго настоюється.
  • Промиті гриби нарізати довільними шматочками, а з перцю готується соломка.
  • Цибуля ділиться навпіл, морква натирається, а очищений помідор ріжеться кубиками.
  • Капуста розбирається на суцвіття.
  • У каструлю відправляються цибулю і гриби, які заливаються водою таким чином, щоб вона їх покрила на 2 див.
  • Через 20 мнуть кипіння суп солиться і приправляється.
  • Цибулю виймають з бульйону.
  • У ємність викладаються капуста, перець і морква.
  • Ще через 5 хвилин суп доповнюється горошком, помідорами і булгуром.
  • Суп вариться до готовності близько 10 – 15 хвилин.

Любителям легкої їжі і різноманітного раціону обов’язково припадуть до смаку оригінальні рецепти приготування грибного супу, заворожливого ароматом і апетитним виглядом.

Дивіться також:  Суп кімчі – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху