Грибний суп з плавленим сиром – 8 рецептів приготування

З куркою

Набір інгредієнтів: велика морквина, 5-6 великих печериць, цибулина, 2 середні картоплини, куряча гомілка, 90 г плавленого сиру, сухий часник, сіль.

  • Куряча гомілка відправляється варитися у солоному окропі. Через 15-17 хвилин до неї висипаються кубики картоплі. Варка триває ще стільки ж часу.
  • Цибулю, гриби і моркву мельчатся і обсмажуються на мінімальній кількості олії.
  • М’ясо зрізати з кісточки, розбирається на волокна і повертається в бульйон. Разом з ним додається м’який сир, гранульований часник, обсмажування.

Страва нудиться ще хвилин 10 і при необхідності солиться.

Дивіться також:  Як приготувати тефтелі в мультиварці?
Прокрутка до верху