Грибний суп з заморожених грибів — 8 рецептів приготування

З перловкою

Досягти гармонії смаку допоможе перлова крупа. Юшка виходить неповторною! Саме такий грибний суп з перловкою готували в колишньому Союзі. Тому страва сподобається вам не тільки на смак, але і допоможе згадати приємні моменти з дитинства.

Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;
  • приправи;
  • картопля – 3 шт.;
  • лавр – 2 аркуша;
  • гриби заморожені – 350 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • перловка – 0,5 гуртки.

Приготування:

  • Крупу слід заздалегідь промити і замочити — це допоможе прискорити процес приготування. Заморожені лісові дари промити і нарізати.
  • Воду закип’ятити. Помістити гриби. Після того, як бульйон завирує, з’явиться піна — її треба обов’язково зняти, інакше суп вийде каламутним.
  • Додати лаврушку, накрити кришкою і проварити чверть години.
  • Взяти шумівку і дістати гриби.
  • Засипати крупу і відварити. На це буде потрібно годину. Але якщо довго варити бульйон вийде приємною консистенції.
  • Нарізати картоплю, відправити в бульйон і варити.
  • Цибулю нашаткувати. Моркву подрібнити. Розжарити сковороду з маслом і смажити овочі. Помістити гриби і тушкувати хвилин п’ять.
  • Відправити в каструлю і варити чверть години.
Дивіться також:  Як приготувати борщ: холодний, гарячий – 11 рецептів