Грудинка варено-копчена – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Варено-копчена грудинка з рідким димом

Більшість рецептів, в тому числі і для промислового приготування, засноване на рідкому димі. Концентрат, виготовлений з натуральних інгредієнтів, безпечний і схвалений фахівцями. Рецепт приготування грудинки з рідким димом аналогічний способу в цибулинні.

Відмінності полягають в наступному:

  • Лушпиння розділити на 2 частини, на першу покласти грудинку, а другий накрити.
  • У каструлю з м’ясом залити воду, додати одну столову ложку рідкого диму.
  • Каструля ставиться на сильний вогонь, після закипання грудинка вариться 10 хвилин. Кришкою накривати не потрібно, але можна встановити зверху гніт.
  • Далі виконати ті ж кроки, що при готуванні в цибулинні. Рідкий дим потрібен для додання нового смаку, а цибулиння забарвлює грудинку в золотаве забарвлення.
Дивіться також:  Коржі для торта на сковороді – 8 простих і смачних рецептів