Варено-копчена грудинка з рідким димом
Більшість рецептів, в тому числі і для промислового приготування, засноване на рідкому димі. Концентрат, виготовлений з натуральних інгредієнтів, безпечний і схвалений фахівцями. Рецепт приготування грудинки з рідким димом аналогічний способу в цибулинні.
Відмінності полягають в наступному:
- Лушпиння розділити на 2 частини, на першу покласти грудинку, а другий накрити.
- У каструлю з м’ясом залити воду, додати одну столову ложку рідкого диму.
- Каструля ставиться на сильний вогонь, після закипання грудинка вариться 10 хвилин. Кришкою накривати не потрібно, але можна встановити зверху гніт.
- Далі виконати ті ж кроки, що при готуванні в цибулинні. Рідкий дим потрібен для додання нового смаку, а цибулиння забарвлює грудинку в золотаве забарвлення.