Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Рулетики з філе індички з часником і сиром

  • 2 індичих грудки нарізати на смужки поперек волокон, відбити і обмазати соєвим соусом.
  • 50 гр твердого сиру натерти на крупній клітинці терки змішати з пучком дрібно посіченою зеленню.
  • Начинка розкладається по отбивным смужок, які скручуються у вигляді рулетиків і скріплюються дерев’яною зубочисткою.
  • Обсмажується блюдо з усіх боків до рум’яної скоринки на заздалегідь розігрітій сковороді з антипригарним покриттям.
  • В окремій чашці змішати 100 гр сметани або несолодкого йогурту з дрібно подрібненої часточкою часнику і 50 гр сиру.
  • На кожен обсмажений рулетик покласти по ложці сметанного соусу, накрити сковороду кришкою, вимкнути газ. Через десять хвилин страву можна подавати на стіл.
Дивіться також:  Як приготувати курку в мультиварці – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху