Рулетики з філе індички з часником і сиром
- 2 індичих грудки нарізати на смужки поперек волокон, відбити і обмазати соєвим соусом.
- 50 гр твердого сиру натерти на крупній клітинці терки змішати з пучком дрібно посіченою зеленню.
- Начинка розкладається по отбивным смужок, які скручуються у вигляді рулетиків і скріплюються дерев’яною зубочисткою.
- Обсмажується блюдо з усіх боків до рум’яної скоринки на заздалегідь розігрітій сковороді з антипригарним покриттям.
- В окремій чашці змішати 100 гр сметани або несолодкого йогурту з дрібно подрібненої часточкою часнику і 50 гр сиру.
- На кожен обсмажений рулетик покласти по ложці сметанного соусу, накрити сковороду кришкою, вимкнути газ. Через десять хвилин страву можна подавати на стіл.