Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Запікаємо гостру грудку у фользі

  • У каструлю наливається приблизно літр холодної води, в якій розводиться ст. ложка солі. Потім в солону рідину укладається 1,5 кг обмытого філе без шкіри і витримується протягом 2 годин.
  • Після закінчення часу м’ясо дістається, обтирається паперовим рушником і шпигається шматочками часникових зубчиків.
  • У мисці змішується пара ст. ложок гострої аджики з 2 ст. ложками рослинного масла і половиною ч. ложки червоного меленого перцю.
  • Запальною сумішшю натирається просолене м’ясо, після чого воно загортається в фольгу для запікання і ставиться в духовку, попередньо розігріту до 200⁰С, на півгодини.
  • Після закінчення терміну вогонь вимикається, а гостре блюдо залишається в закритому духовій шафі на 1,5 години.
Дивіться також:  Хачапурі з сиром на сковороді – 8 швидких рецептів приготування
Прокрутка до верху