Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування

Рагу з філе індички з овочами

Склад овочевого рагу з індички можна доповнити будь-якими овочами в довільній кількості, а також під час приготування використовувати свіжі гриби, поліпшивши смак і користь страви.

  • 400 гр філе без шкіри нарізати досить великим кубиком і обсмажується на рослинному маслі до утворення скоринки.
  • В окремій сковороді пассируется цибулина, порізана кубиками з морквою, натертою на тертці або порізаної кружечками. Потім до овочів додається молодий неочищений кабачок і пара болгарських перців. Всі інгредієнти обсмажують до готовності.
  • У сотейник до м’яса додається 800 гр молодої картоплі, очищеного і порізаного аналогічним способом, а також 200 г нашаткованої капусти. Все заливається водою так, щоб вона доходила до верху інгредієнтів, доводиться до кипіння. Закривається кришкою, і гаситься на повільному вогні протягом 20 хвилин.
  • Вміст сковороди викладається в сотейник. Рагу солиться, перчится, додається 3-5 подрібнених зубчиків часнику, зелень і нудиться ще 15 хвилин.
Дивіться також:  Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху