Рагу з філе індички з овочами
Склад овочевого рагу з індички можна доповнити будь-якими овочами в довільній кількості, а також під час приготування використовувати свіжі гриби, поліпшивши смак і користь страви.
- 400 гр філе без шкіри нарізати досить великим кубиком і обсмажується на рослинному маслі до утворення скоринки.
- В окремій сковороді пассируется цибулина, порізана кубиками з морквою, натертою на тертці або порізаної кружечками. Потім до овочів додається молодий неочищений кабачок і пара болгарських перців. Всі інгредієнти обсмажують до готовності.
- У сотейник до м’яса додається 800 гр молодої картоплі, очищеного і порізаного аналогічним способом, а також 200 г нашаткованої капусти. Все заливається водою так, щоб вона доходила до верху інгредієнтів, доводиться до кипіння. Закривається кришкою, і гаситься на повільному вогні протягом 20 хвилин.
- Вміст сковороди викладається в сотейник. Рагу солиться, перчится, додається 3-5 подрібнених зубчиків часнику, зелень і нудиться ще 15 хвилин.