Рецепт приготування відбивних
- 600 гр філе без шкіри, кісток і сухожиль нарізається скибочками упоперек волокон з товщиною до півтора сантиметрів. Потім кожна частина, укладена між шарами плівки, злегка відбивається молоточком.
- У мисці змішується дрібна сіль, мелений перець, дрібка цукру і приправа для курячого м’яса. Сумішшю натирається кожна відбивна. М’ясо зі спеціями, складене в миску, заливають холодним коров’ячим молоком і залишається на годину для маринування.
- В окремій тарілці змішується пара яєць з невеликою кількістю солі, поряд ставиться ще одна тарілка з просіяного пшеничного або кукурудзяним борошном.
- Промаринованную частина відбивною промокнути паперовим рушником, потім обваляти послідовно в борошні та яйці. Помістити на розпечену сковороду, змащену рослинним маслом.
- Обсмажується м’ясо з обох боків до золотистої скоринки. Перевернувши шматочок на обсмажену сторону, рекомендується зменшити вогонь до середнього, і закрити сковороду кришкою.