Грушевий пиріг — 15 рецептів приготування

Готуємо з додаванням бананів

Яйця для цієї випічки не потрібні, необхідну в’язкість тіста додасть бананова м’якоть.

Простий пиріг з бананово-грушевої начинкою з тіста на основі манної крупи готується з наступного переліку інгредієнтів:

  • 3 груші з щільною м’якоттю;
  • 1 банан;
  • 200 мл кефіру будь-якої жирності;
  • 200 г манної крупи;
  • 150 г цукру;
  • 125 г вершкового масла;
  • 180 г борошна;
  • 14 г (два пакетики) розпушувача.

Опис алгоритму випічки:

  • Манку на півгодини залити кефіром. Цукор і масло кремової консистенції з допомогою міксера розтерти.
  • З’єднати манку і масло з цукром, в цю суміш пропустити крізь дрібне сито борошно з розпушувачем.
  • М’якоть груш і банани нарізати скибочками середнього розміру, викласти їх у готове тісто і перемішати.
  • Круглу форму для пирога або кексу змастити маслом і посипати манкою, вилити в неї тісто і спекти пиріг до готовності. Температура приготування – 180 градусів, час – 40 – 50 хвилин.
Дивіться також:  Крем-чіз – 6 рецептів для торта
Прокрутка до верху