Як приготувати з помідорами
Компоненти:
- зрілий авокадо – 2 шт.;
- в’ялені помідори – 90 – 100 г;
- часник – 2 – 3 зубця;
- ріпчаста цибуля (середнього розміру) – 1 шт.;
- сік лимона або лайма – 3 ч. л.;
- чорний мелений перець – ½ ч. л.;
- морська сіль – ½ ч. л.;
- гостра паприка (за бажанням) – ½ ч. л.
Приготування:
- Вийняти стиглу м’якоть авокадо, як у попередньому рецепті, і полити її лимонним соком.
- Цибулю почистити і порізати кубиками. Часник дрібно нарубати або продавити через спеціальний прес (часникодавку).
- Авокадо, цибуля і часник разом з помідорами збити блендером до однорідної пасти. Присипати отриманий склад сіллю, перцем і паприкою.
- Готовий соус перекласти в пластиковий або скляний контейнер, закрити кришкою і прибрати в холодильник на 20 – 25 хвилин. Після охолодження його можна подавати до столу.