Гуакамоле – класичний рецепт і 7 варіантів приготування

Як приготувати з помідорами

Компоненти:

  • зрілий авокадо – 2 шт.;
  • в’ялені помідори – 90 – 100 г;
  • часник – 2 – 3 зубця;
  • ріпчаста цибуля (середнього розміру) – 1 шт.;
  • сік лимона або лайма – 3 ч. л.;
  • чорний мелений перець – ½ ч. л.;
  • морська сіль – ½ ч. л.;
  • гостра паприка (за бажанням) – ½ ч. л.

Приготування:

  • Вийняти стиглу м’якоть авокадо, як у попередньому рецепті, і полити її лимонним соком.
  • Цибулю почистити і порізати кубиками. Часник дрібно нарубати або продавити через спеціальний прес (часникодавку).
  • Авокадо, цибуля і часник разом з помідорами збити блендером до однорідної пасти. Присипати отриманий склад сіллю, перцем і паприкою.
  • Готовий соус перекласти в пластиковий або скляний контейнер, закрити кришкою і прибрати в холодильник на 20 – 25 хвилин. Після охолодження його можна подавати до столу.
Дивіться також:  Канапе з оселедцем – 7 рецептів холодної рибної закуски
Прокрутка до верху