Соус з болгарським перцем і петрушкою
Компоненти:
- авокадо – 2 шт.;
- жовтий болгарський перець – 1 шт.;
- стебло цибулі – 1 шт.;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- оливкова олія (вищої якості) – 1 – 2 ст. л.;
- дрібно рубана петрушка – 50 – 60 г;
- сіль – пару щіпок;
- перець – за смаком;
Приготування:
- Цибулю порізати півкільцями. З перцю вийняти серцевину і нарізати кубиками.
- Стиглий авокадо очистити від кісток і шкірки, а м’якоть добре розім’яти виделкою і змішати з нарізаними овочами (цибулею, петрушкою, перцем).
- В отриману суміш влити лимонний сік і масло, трохи посолити і поперчити. Ще раз перемішати всі складові і подавати.