Гуакамоле – класичний рецепт і 7 варіантів приготування

Соус з болгарським перцем і петрушкою

Компоненти:

  • авокадо – 2 шт.;
  • жовтий болгарський перець – 1 шт.;
  • стебло цибулі – 1 шт.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • оливкова олія (вищої якості) – 1 – 2 ст. л.;
  • дрібно рубана петрушка – 50 – 60 г;
  • сіль – пару щіпок;
  • перець – за смаком;

Приготування:

  • Цибулю порізати півкільцями. З перцю вийняти серцевину і нарізати кубиками.
  • Стиглий авокадо очистити від кісток і шкірки, а м’якоть добре розім’яти виделкою і змішати з нарізаними овочами (цибулею, петрушкою, перцем).
  • В отриману суміш влити лимонний сік і масло, трохи посолити і поперчити. Ще раз перемішати всі складові і подавати.
Дивіться також:  Тушкована свинина з овочами — 6 рецептів приготування на сковороді
Прокрутка до верху