Гуакамоле – класичний рецепт і 7 варіантів приготування

Гуакамоле з імбиром і лимонним соком

Компоненти:

  • авокадо – 2 шт.;
  • свіжий корінь імбиру – 10 – 20 м;
  • томат – 1 шт.;
  • солодкий болгарський перець – ½ шт;
  • невелика головка ріпчастої цибулі – 1 шт.;
  • сік лимона – 2 ст. л.;
  • морська сіль – за смаком;
  • перець – 1/3 ч. л.;
  • тортилії – за смаком.

Приготування:

  • Головний інгредієнт очистити від шкірки і кістки, розім’яти в ступці.
  • Частина солодкого перцю без внутрішніх перегородок і насіння, нарізати невеликими прямокутниками.
  • Цибулю і томат порізати на кубики. Імбир дрібно натерти.
  • Засипати всі овочі і коренеплоди в ступку і перемішати.
  • Приправити соус з авокадо соком лимона, посолити і поперчити.
  • Тортильї порізати на невеликі трикутники і підрум’янити на сковороді.

Подавати гуакамоле в маленьких піали з хрусткими коржами.

Дивіться також:  Як смачно приготувати тріску? 11 рецептів
Прокрутка до верху