Гуакамоле з імбиром і лимонним соком
Компоненти:
- авокадо – 2 шт.;
- свіжий корінь імбиру – 10 – 20 м;
- томат – 1 шт.;
- солодкий болгарський перець – ½ шт;
- невелика головка ріпчастої цибулі – 1 шт.;
- сік лимона – 2 ст. л.;
- морська сіль – за смаком;
- перець – 1/3 ч. л.;
- тортилії – за смаком.
Приготування:
- Головний інгредієнт очистити від шкірки і кістки, розім’яти в ступці.
- Частина солодкого перцю без внутрішніх перегородок і насіння, нарізати невеликими прямокутниками.
- Цибулю і томат порізати на кубики. Імбир дрібно натерти.
- Засипати всі овочі і коренеплоди в ступку і перемішати.
- Приправити соус з авокадо соком лимона, посолити і поперчити.
- Тортильї порізати на невеликі трикутники і підрум’янити на сковороді.
Подавати гуакамоле в маленьких піали з хрусткими коржами.