Зі сметанною заливкою
Це ситне блюдо, яке можна подавати самостійно, як це прийнято в Угорщині, або з улюбленим гарніром.
Готується воно з:
- 300 г індички;
- цибулини;
- 200 мл сметани;
- 20 мл томатної пасти;
- невеликої кількості борошна;
- солі, спецій і 500 мл води.
Покрокова інструкція:
- Перед тим, як приготувати на сковороді гуляш з індички, цибулина і м’ясо подрібнюються.
- Частина філе злегка обсмажується на сковороді, куди через 5 хвилин всипається подрібнену цибулю.
- Через 3 хвилини цибульно-м’ясна суміш притрушивается борошном, перемішується, після чого заливається водою і сметаною з додаванням пасти, солі і спецій.
- Блюдо гаситься під кришкою 10 хвилин, а після зняття з вогню настоюється близько 5 хвилин.