Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Зі сметанною заливкою

Це ситне блюдо, яке можна подавати самостійно, як це прийнято в Угорщині, або з улюбленим гарніром.

Готується воно з:

  • 300 г індички;
  • цибулини;
  • 200 мл сметани;
  • 20 мл томатної пасти;
  • невеликої кількості борошна;
  • солі, спецій і 500 мл води.

Покрокова інструкція:

  • Перед тим, як приготувати на сковороді гуляш з індички, цибулина і м’ясо подрібнюються.
  • Частина філе злегка обсмажується на сковороді, куди через 5 хвилин всипається подрібнену цибулю.
  • Через 3 хвилини цибульно-м’ясна суміш притрушивается борошном, перемішується, після чого заливається водою і сметаною з додаванням пасти, солі і спецій.
  • Блюдо гаситься під кришкою 10 хвилин, а після зняття з вогню настоюється близько 5 хвилин.
Дивіться також:  Смажені гриби з цибулею – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху