З томатною пастою
Приголомшливо смачним виходить гуляш з густою томатною підливою, великою кількістю овочів і ароматною зеленню.
Щоб приготувати таку страву, потрібні наступні продукти:
- курятина;
- пара цибулин;
- морквина;
- солодкий болгарський перець;
- часникові зубці;
- стручок пекучого перцю;
- базилік або кінза;
- томатна паста;
- борошно;
- сіль і спеції.
Як зробити смачний гуляш з томатною підливою:
- Відокремлюємо м’ясо від кісток, солимо його, приправляємо спеціями і трохи підсмажуємо.
- Ріжемо цибулю і болгарський перець півкільцями, моркву шаткуємо соломкою, а пекучий перець — маленькими шматочками. Тиснемо пресом часник.
- Вводимо овочі до м’яса і продовжуємо готування на несильному вогні.
- В окремій сковорідці прижариваем борошно, потім додаємо томатну пасту, вливаємо воду і даємо складу закипіти.
- Переміщаємо підливку до м’яса і овочів, закриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.
Зелень у страву додають незадовго до того, як прибрати ємність конфорки.