Гуляш з курки з підливою — 7 смачних рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

З томатною пастою

Приголомшливо смачним виходить гуляш з густою томатною підливою, великою кількістю овочів і ароматною зеленню.

Щоб приготувати таку страву, потрібні наступні продукти:

  • курятина;
  • пара цибулин;
  • морквина;
  • солодкий болгарський перець;
  • часникові зубці;
  • стручок пекучого перцю;
  • базилік або кінза;
  • томатна паста;
  • борошно;
  • сіль і спеції.

Як зробити смачний гуляш з томатною підливою:

  • Відокремлюємо м’ясо від кісток, солимо його, приправляємо спеціями і трохи підсмажуємо.
  • Ріжемо цибулю і болгарський перець півкільцями, моркву шаткуємо соломкою, а пекучий перець — маленькими шматочками. Тиснемо пресом часник.
  • Вводимо овочі до м’яса і продовжуємо готування на несильному вогні.
  • В окремій сковорідці прижариваем борошно, потім додаємо томатну пасту, вливаємо воду і даємо складу закипіти.
  • Переміщаємо підливку до м’яса і овочів, закриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.

Зелень у страву додають незадовго до того, як прибрати ємність конфорки.

Дивіться також:  Курячі котлети на пару – 8 рецептів приготування дієтичних котлет
Прокрутка до верху