З майонезним соусом
Підливу для гуляшу з курятини можна приготувати з майонезу. У цьому випадку блюдо вийде ситним і висококалорійним, оскільки «легкі» варіанти соусу не підійдуть.
Для приготування потрібні такі продукти:
- курка;
- кілька маленьких цибулин;
- морква;
- часник;
- майонезний соус;
- трохи гірчиці;
- лаврове листя;
- сіль і ароматні спеції.
Як зробити гуляш з майонезом:
- Розбираємо курятину знімаємо м’ясо з кісток і обсмажуємо його з сіллю і спеціями.
- Подрібнюємо овочі, додаємо їх до птиці і готуємо, поки не стануть м’якими.
- З’єднуємо майонез з гірчичним соусом, розбавляємо невеликою кількістю води і вливаємо в блюдо.
- Кладемо лаврове листя, закрити ємність кришкою і тушкуємо на несильному вогні.
Рада. Розкладати по тарілках готовий гуляш краще не відразу, а після того, як він трохи постоїть.