Гуляш з курки з підливою — 7 смачних рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

З майонезним соусом

Підливу для гуляшу з курятини можна приготувати з майонезу. У цьому випадку блюдо вийде ситним і висококалорійним, оскільки «легкі» варіанти соусу не підійдуть.

Для приготування потрібні такі продукти:

  • курка;
  • кілька маленьких цибулин;
  • морква;
  • часник;
  • майонезний соус;
  • трохи гірчиці;
  • лаврове листя;
  • сіль і ароматні спеції.

Як зробити гуляш з майонезом:

  • Розбираємо курятину знімаємо м’ясо з кісток і обсмажуємо його з сіллю і спеціями.
  • Подрібнюємо овочі, додаємо їх до птиці і готуємо, поки не стануть м’якими.
  • З’єднуємо майонез з гірчичним соусом, розбавляємо невеликою кількістю води і вливаємо в блюдо.
  • Кладемо лаврове листя, закрити ємність кришкою і тушкуємо на несильному вогні.

Рада. Розкладати по тарілках готовий гуляш краще не відразу, а після того, як він трохи постоїть.

Дивіться також:  Рибні котлети з минтая – сім дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху