Гур’євська каша – 4 рецепта приготування

Як приготувати в мультиварці

Каша в мультиварці готується значно швидше і виходить щось дуже схожою на оригінальне страву, зроблену в російської печі.

Необхідні продукти:

  • 50 г будь-яких горіхів;
  • дві ложки вершкового масла;
  • 120 грам цукру;
  • половина склянки варення;
  • літр молока;
  • півсклянки манки.

Процес приготування:

  • У чашу мультиварки вливаємо молоко і включаємо режим «Гасіння» на годину.
  • Через 20 хвилин відкриваємо кришку, знімаємо з молока піну і засипаємо манку, не забуваючи добре перешкодити крупу, щоб уникнути грудок.
  • Ще через 20 хвилин манку перекладаємо в іншу ємність і заправляємо олією.
  • Промиваємо чашу, поміщаємо в неї кашу, зверху кладемо горіхи і варення, а потім готуємо ще 20 хвилин в режимі «Випічка».
Дивіться також:  Часниковий хліб – 6 рецептів, як приготувати в духовці, в хлібопічці і на сковороді