Як приготувати в мультиварці
Каша в мультиварці готується значно швидше і виходить щось дуже схожою на оригінальне страву, зроблену в російської печі.
Необхідні продукти:
- 50 г будь-яких горіхів;
- дві ложки вершкового масла;
- 120 грам цукру;
- половина склянки варення;
- літр молока;
- півсклянки манки.
Процес приготування:
- У чашу мультиварки вливаємо молоко і включаємо режим «Гасіння» на годину.
- Через 20 хвилин відкриваємо кришку, знімаємо з молока піну і засипаємо манку, не забуваючи добре перешкодити крупу, щоб уникнути грудок.
- Ще через 20 хвилин манку перекладаємо в іншу ємність і заправляємо олією.
- Промиваємо чашу, поміщаємо в неї кашу, зверху кладемо горіхи і варення, а потім готуємо ще 20 хвилин в режимі «Випічка».