Хамон – що це таке, як приготувати хамон в домашніх умовах

З чим їдять

Виявляється, є хамон можна по-різному і дуже важливо правильно його подати, щоб максимально розкрити смакові якості.

  • Досить часто хамон ріжеться на тонкі пластини і подається як самостійна закуска. Особливо добре він розкривається в поєднанні з фруктами і вином.
  • Ідеально підходить таке в’ялене м’ясо до оливкам, полуниці, м’якого сиру, винограду, груші, інжиру, руколі і спаржі.
  • Можна тонко нарізати хліб, натерти його помідорами, промазати невеликою кількістю оливкової олії, посолити і зверху помістити скибочки хамона.
  • Одна з найпопулярніших закусок – викладені разом на тарілку шматочки м’яса, дині і ананаса.
  • Невеликі слайсы хамона додають у салати, супи і навіть в омлет. Найкращий варіант – холодний гаспаччо з хамоном.
Дивіться також:  Хашлама з яловичини – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху