З чим їдять
Виявляється, є хамон можна по-різному і дуже важливо правильно його подати, щоб максимально розкрити смакові якості.
- Досить часто хамон ріжеться на тонкі пластини і подається як самостійна закуска. Особливо добре він розкривається в поєднанні з фруктами і вином.
- Ідеально підходить таке в’ялене м’ясо до оливкам, полуниці, м’якого сиру, винограду, груші, інжиру, руколі і спаржі.
- Можна тонко нарізати хліб, натерти його помідорами, промазати невеликою кількістю оливкової олії, посолити і зверху помістити скибочки хамона.
- Одна з найпопулярніших закусок – викладені разом на тарілку шматочки м’яса, дині і ананаса.
- Невеликі слайсы хамона додають у салати, супи і навіть в омлет. Найкращий варіант – холодний гаспаччо з хамоном.