Хашлама – 8 рецептів

Як приготувати в мультиварці?

Готувати хашламу в мультиварці – одне задоволення. Все, що потрібно, це підготувати інгредієнти і помістити їх у чашу.

Необхідні продукти:

  • яловичина або баранина – кілограм;
  • кілька солодких перців;
  • дві цибулини;
  • два свіжих томата;
  • часник і спеції.

Процес приготування:

  • Готуємо чашу мультиварки, змащуємо її невеликою кількістю рослинного масла. Першим шаром викладаємо нарізане на середні шматки м’ясо. Потім йдуть помідори кільцями
  • Наступний шар – цибулю кільцями, дрібно нарізаний часник і сіль. Завершує все – перець нарізаний смужками. За бажанням можна ще покласти картоплю.
  • Заливаємо інгредієнти водою, закриваємо каструлю, виставляємо режим «Гасіння» на 15 хвилин. Через це час змінюємо режим: «Молочна каша» і час 2,5 години.
  • Дивіться також:  Роли з лаваша – 7 рецептів з різними начинками
    Прокрутка до верху