Як приготувати в мультиварці?
Готувати хашламу в мультиварці – одне задоволення. Все, що потрібно, це підготувати інгредієнти і помістити їх у чашу.

Необхідні продукти:
- яловичина або баранина – кілограм;
- кілька солодких перців;
- дві цибулини;
- два свіжих томата;
- часник і спеції.
Процес приготування:
Готуємо чашу мультиварки, змащуємо її невеликою кількістю рослинного масла. Першим шаром викладаємо нарізане на середні шматки м’ясо. Потім йдуть помідори кільцями
Наступний шар – цибулю кільцями, дрібно нарізаний часник і сіль. Завершує все – перець нарізаний смужками. За бажанням можна ще покласти картоплю.
Заливаємо інгредієнти водою, закриваємо каструлю, виставляємо режим «Гасіння» на 15 хвилин. Через це час змінюємо режим: «Молочна каша» і час 2,5 години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8