Хашлама з яловичини – 8 смачних рецептів приготування

З картоплею

Хашлама з яловичини з картоплею готується далеко не завжди: картоплю не обов’язковий інгредієнт для цієї страви. Хоча останнім часом кладуть його все частіше: він надає ситість, дає потрібну густоту. Для приготування можна використовувати бульби цілком, якщо вони не великі, або розрізати великі на 2-3 частини. Для великої каструлі нам знадобиться 6-8 невеликих картоплин.

Готуємо хашламу за будь-яким рецептом, який сподобався, картоплю викладаємо окремим шаром зверху м’яса. Тушкуємо до готовності 2 години, подаємо страву, рясно посипавши зеленню.

Кращий сорт для картопляної хашлама – білий; червоні сорти розварюються гірше.

Дивіться також:  Тісто для пельменів та вареників, які не розварюються – 8 ідеальних рецептів у домашніх умовах
Прокрутка до верху