Хашлама з яловичини – 8 смачних рецептів приготування

У казані на багатті

Хашламу дуже часто готують на відкритому вогні: овочі просочуються ароматом багаття, і набувають чудовий підкопчений присмак. Як правильно підготувати хашламу на вогнищі?

  • Ріжемо м’ясо великими шматками.
  • Обсмажуємо на дні казана на сильному вогні.
  • Укладаємо на м’ясо овочі, нарізані великими шматочками.
  • Повторюємо шари.
  • Заливаємо все водою, пивом.
  • Багаття злегка тушкуємо, так щоб вогонь був не сильним.
  • Закриваємо казан кришкою.
  • Тушкуємо до готовності 50-60 хвилин.

М’ясо на відкритому вогні – завжди велике свято для гурманів. Але якщо ви приготуєте хашламу таким способом, впевнені, ви будете часто радувати родину і гостей цим ситним, ароматним річним стравою.

Дивіться також:  Як варити заморожену брокколі – 4 смачні рецепта
Прокрутка до верху