У казані на багатті
Хашламу дуже часто готують на відкритому вогні: овочі просочуються ароматом багаття, і набувають чудовий підкопчений присмак. Як правильно підготувати хашламу на вогнищі?
- Ріжемо м’ясо великими шматками.
- Обсмажуємо на дні казана на сильному вогні.
- Укладаємо на м’ясо овочі, нарізані великими шматочками.
- Повторюємо шари.
- Заливаємо все водою, пивом.
- Багаття злегка тушкуємо, так щоб вогонь був не сильним.
- Закриваємо казан кришкою.
- Тушкуємо до готовності 50-60 хвилин.
М’ясо на відкритому вогні – завжди велике свято для гурманів. Але якщо ви приготуєте хашламу таким способом, впевнені, ви будете часто радувати родину і гостей цим ситним, ароматним річним стравою.