Як приготувати в мультиварці?
Готувати хашламу в мультиварці дуже просто: достатньо укласти шарами м’ясо, овочі на дно мультичаши, попередньо змазаній рослинною олією. Тушкують овочі і м’ясо на режимі «томління» або «гасіння», а самим смачним страва виходить в мультискороварке: під тиском м’ясо готується швидше і виходить м’яким, разваливающимся на окремі волокна.
Овочі для хашлама можна підготувати заздалегідь: нарізати на великі шматки, розкласти по пакетах і заморозити.
Хашламу готують скрізь по-різному. Десь додають трохи більше води, вина, бульйону, де воліють обходитися зовсім без рідини, і овочі з м’ясом варяться у власному соку. Ви можете готувати на свій розсуд, але обов’язково використовуйте найсвіжіше м’ясо. І тоді страва вас ніколи не розчарує!