Як приготувати з лимоном
Якщо вам страшенно хочеться спробувати хе по-корейськи, але ви не любите гострі страви, то є рецепт з додаванням лимона.
Зробити не дуже гостру закуску можна, якщо використовувати в приготуванні томати, свіжої огірок і солодкий перець, а замість столового оцту взяти яблучний.
Інгредієнти:
- 750 г філе щуки;
- за дві середні морквини і цибулини;
- чотири ложки оцту (столового або яблучного);
- свіжовичавлений сік половини лимона;
- три ложки олії;
- два зубці часнику;
- зелень, сіль, перець чорний.
Спосіб приготування:
- Філе добре заливаємо соком лимона і після закінчення 30 хвилин ріжемо його смужками.
- До риби кладемо цибулю півкільцями, вливаємо оцет і додаємо чорний перець. Перемішуємо склад і ставимо в холод на 8 годин. За цей час м’ясо повинно стати світлим.
- Потім на розігрітій олії пасеруємо натерту моркву протягом п’яти хвилин і разом з рубаною зеленню і часником відправляємо до риби. Перемішуємо продукти і через три години подаємо готову страву до столу.