Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах

Як приготувати з лимоном

Якщо вам страшенно хочеться спробувати хе по-корейськи, але ви не любите гострі страви, то є рецепт з додаванням лимона.

Зробити не дуже гостру закуску можна, якщо використовувати в приготуванні томати, свіжої огірок і солодкий перець, а замість столового оцту взяти яблучний.

Інгредієнти:

  • 750 г філе щуки;
  • за дві середні морквини і цибулини;
  • чотири ложки оцту (столового або яблучного);
  • свіжовичавлений сік половини лимона;
  • три ложки олії;
  • два зубці часнику;
  • зелень, сіль, перець чорний.

Спосіб приготування:

  • Філе добре заливаємо соком лимона і після закінчення 30 хвилин ріжемо його смужками.
  • До риби кладемо цибулю півкільцями, вливаємо оцет і додаємо чорний перець. Перемішуємо склад і ставимо в холод на 8 годин. За цей час м’ясо повинно стати світлим.
  • Потім на розігрітій олії пасеруємо натерту моркву протягом п’яти хвилин і разом з рубаною зеленню і часником відправляємо до риби. Перемішуємо продукти і через три години подаємо готову страву до столу.
Дивіться також:  Пиріжки з сиром – 8 рецептів, як приготувати смачні і апетитні домашні пиріжки
Прокрутка до верху